Algemene voorwaarden van cdkeykopen.com

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

Aanbiedingen/overeenkomsten

Alle aanbiedingen van cdkeykopen.com zijn vrijblijvend. cdkeykopen.com behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om op elk moment haar prijzen en leveringsvoorwaarden te wijzigen. Bestellingen geschieden door middel van het door wederpartij invullen van een online bestelformulier. De bestelling houdt een voor wederpartij bindend aanbod tot het sluiten van een koopovereenkomst in. Het aanbod wordt geacht te zijn gedaan wanneer het cdkeykopen.com heeft bereikt.

Prijzen

Voor de prijzen op deze website geldt: typefouten voorbehouden cdkeykopen.com behoudt het recht om de prijzen ten allen tijden te wijzigen. De koper betaald de prijs die op het moment van bestelling van toepassing is.

Levering

De XBOX Live Gold codes worden na ontvangst van betaling direct per e-mail verstuurd. cdkeykopen.com doet zijn best om deze levertermijn na te komen, maar verzekert deze niet. De levertermijnen zijn slechts een indicatie en voor cdkeykopen.com niet bindend. Fout bestelde codes kunnen niet terug genomen worden.

Privacy

cdkeykopen.com behandelt alle gegevens die haar worden verstrekt conform de geldende wetgeving, in het bijzonder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Alle door de Wederpartij verstrekte gegevens worden uitsluitend door cdkeykopen.com gebruikt indien dit voor het sluiten en de nakoming van de overeenkomst (inclusief de overige bepalingen, waaronder deze Voorwaarden), alsmede voor de bedrijfsvoering van cdkeykopen.com noodzakelijk is. Gegevens worden slechts aan derden verstrekt indien dit voor voornoemde doeleinden noodzakelijk is.

Contactgegevens

Qdistribu B.V.

Flight Forum 40,
5657DB Eindhoven,
The Netherlands

BTW Nummer: NL855615047B01
KvK: 64322637

Need Help

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Adresgegevens

Qdistribu B.V.

Flight Forum 40,
5657DB Eindhoven,
The Netherlands

BTW Nummer: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

Voor overige zaken kunt u ons bereiken op:
+31858885028
Support: 7 dagen in de week 24 uur per dag.

 

support@supportprofessionals.net