Ben je tevreden met je bestelling? Of heb je nog opmerkingen? Help ons en anderen door een review achter te laten! Ga voor al je vragen naar onze 24/7 LiveChat!

Klantervaringen

Wij vinden het belangrijk dat jij en onze andere klanten tevreden zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen een openbaar feedback systeem te gebruiken binnen https://cdkeykopen.com. Dit betekend dat iedereen zijn mening over ons, het verkoop-proces en dergelijke kan achter laten op de website. Zowel positief als negatief.

marcel 19-8-2016 21:19:26

erg snel code per e mail gekregen. ben erg tevreden top

Willem 23-12-2015 12:37:22

Goedkoop en snel. Code digitaal ingevoerd en klaar is kees!

Mike 23-12-2015 01:19:45

Top site

John 20-12-2015 13:51:38

Goedkoop en erg makkelijk

Dillon 27-11-2015 19:37:08

Top site! Snel, gelijk na betaling de code ontvangt. En goedkoop!

Tunahan 10-11-2015 15:17:16

Meteen de code gekregen na de betaling heel goed ik kom zeker terug om te kopen.

Brenda 26-9-2015 20:42:42

Helemaal top!!

Tim 10-8-2015 18:35:49

Perfect, heb een Playstation Network kaart van 90 dagen gekocht. Direct op me beeldscherm en geen gedoe zoals op de meeste sites ! :)

Richard 23-4-2015 22:49:55

Via iDeal om 22:45 besteld, 22:46 had ik de code voor mijn neus en werkte direct op de xbox. Goed bezug!.

Jerry 30-3-2015 21:31:14

Perfect deze site, in enkele seconde de code in beeld en op mail na betalen. Ff deze site bij favorieten gezet.

Roland 16-3-2015 16:23:17

Binnen enkele seconden je Xbox Live tegoed verlengd. Super!

Monique 1-3-2015 20:23:33

Werkt helemaal top, binnen 1 minuut na betaling de code binnen en nog nooit problemen met de code gehad. ideaal niet meer de deur uit voor je live tegoed.

good 10-10-2014 12:25:05

good

Hans Peter 1-5-2014 12:26:06

Top xbox live gold besteld code gekregen en werkt gelijk!!!

Sander 23-2-2014 11:18:52

Paar maanden geleden Guild Wars 2 gekocht hier. Binnen 5 minuten had ik de key en kon ik beginnen met spelen! Top winkel!

marcellino 19-1-2014 13:12:56

wauw das makkelijk en weer snel, heb weer xboxlive 12mnd besteld is nog goedkoper weer dan in winkel ,scheelt weer duiten. toppie bedankt.

Tim 5-1-2014 12:28:12

Waar kan ik guild wars 2 downloaden ?

jimmy 19-12-2013 15:19:14

Uiteindelijk alles in orde

Remy 6-12-2013 18:38:07

Ik heb net Battlefield 4 incl China pack voor PC gekocht, maar waar kan ik het downloaden? code krijg je inderdaad direct na betalen.

Sjors37 17-11-2013 15:59:46

Battlefield 4 gekocht, na het betalen gelijk door gelinkt naar de code die werkte! Super goed gedaan

luck7 6-11-2013 13:22:20

Echt heel simpel! 1. Besteld 2. Betaald via iDeal 3. Gelijk de keycode in beeld 4. Verzilverd 5. Gedownload en gelijk spelen. Makkelijker kan niet! Thanks!

Jean-Paul 3-11-2013 02:12:23

Egt Super snelle service Top !!

Yves Solignac 2-11-2013 11:57:31

Battlefield 4 gekocht en direct de cdkey ontvangen. Service zoals het hoort !!!

Erik 17-10-2013 20:30:53

Werkt top. Betalen, code op scherm en in mail en ditrect spleen. Zo hoort het !

Sousou76 24-9-2013 19:32:00

top geregeld, snel simpel en duidelijk. Code werkte gelijk dus van mij een dikke 10

Sam 3-9-2013 00:23:51

misschien domme vraag maar waar kan ik sims city 5 download als ik de codes binnen heb

Rico 15-8-2013 11:43:24

Alles snel geregeld binnen 5 min betaald en code toegestuurd gekregen. en dat voor nog geen eens de helft van de prijs die je bij Origin betaald

koen 12-8-2013 13:17:38

Code besteld maar bleek al gebruikt te zijn. Contact opgenomen en het klopte, maar de key was niet meer op voorraad dus kreeg ik de optie om mijn geld terug te krijgen of te wachten tot ze weer binnen waren (2 dagen later). Geld terug gevraagd en meteen reactie over dat het terug gestort zal worden. TOP SITE + TOP PRIJZEN + TOP SERVICE !

ZeroZXD 12-8-2013 12:05:08

de codes zijn echt, ben nu simcity aan het downloaden :D

henk 8-8-2013 20:19:04

eerst gekocht key werkde niet contact opgezocht keurig een nieuwe key binnen gekregen :)} top service

Toppie 5-8-2013 21:05:11

Alles prima!

Matthijs 4-8-2013 20:00:43

Toppie! Crysis 3 had ik na betaling meteen :) Aanrader!

Jeffrey 2-8-2013 23:37:20

Makkelijk, snel en goedkoop. Helemaal top!

Jack 020 2-8-2013 19:24:04

Voor de zoveelste keer.... hier weer besteld; en in 5 minuten klaar! 5 Stars !  *****

Kevin 2-8-2013 11:28:36

Deze site is chil man

Petra 1-8-2013 14:35:52

Zoals gewoonlijk Toppie!!!!!!, klantvriendelijk, snelle service.

Julianh 30-7-2013 19:02:01

snelste en vertrouwbaarste site die er is en ook niet zo duur

Vincent 30-7-2013 11:58:37

Had een verkeerde code gekregen op zondag maar alles is goed gekomen door vriendelijke hulp.

Frankl 29-7-2013 11:37:47

12 maanden gold besteld en gelijk via de website de code gekregen gekregen. Super!

Dylan 28-7-2013 12:01:19

Net 3 maanden membership gekocht, werkt perfect en weer good2go om mensen neer te schieten!;) Dank!

Gerard 27-7-2013 18:42:27

Als ik op zondag iets koop, krijg ik dan ook meteen de code?

tom 26-7-2013 21:33:38

chille site werkt prima het schild wat geld en is sneller

kaastosti 26-7-2013 17:58:13

hallo, moeten de live gold codes binnen een bepaalde tijd worden geactiveerd? of is die tijd onbeperkt?

Brian 26-7-2013 14:11:15

12 maanden gold besteld en gelijk via de website een goede code gekregen. Super!

Gerard Joling 26-7-2013 13:00:14

Ik speel zelf ook op de xbox, en vindt het een hele makkelijke site.

mark 26-7-2013 09:03:47

Al 2x wat besteld op deze site. Prima service en gaat Super snel! Ik ga zo ook nog weer 4200 punten kopen. KEEP ON THE GOOD WORK! :)

nigel 24-7-2013 19:49:23

dankjeewel

MIKE 24-7-2013 15:17:52

nu is toch alles nog goed gekomen toppie!

gio 22-7-2013 21:19:59

4100 points gekocht en kreeg het ook meteen. Suuweeet!

jelle 22-7-2013 15:54:58

goede betrouwbare service enige dat ik bij de 12+1 maand black ops versie geen black ops kreeg maar halo 4 add on voor de rest prima

siem 21-7-2013 21:58:19

goede klanten service goed geregeld was ongerust maar toch gekregen prima!

siem 21-7-2013 21:02:42

ik heb mijn 2100 ms points nog steeds niet maar ben wel mijn 22 euro kwijt wat is dit ik wil mijn geld terug of de code of ik ga naar de politie!!!!!!!

mike 21-7-2013 19:23:25

perfect ik ga nooit meer naar een winkel dit is sneller en goedkoper top site

Dylan 21-7-2013 15:10:14

Goede vertrouwde site dit is de 4e keer dat ik hier wat koop maar dit was de eerste keer dat er iets fout ging ik kreeg een foutmelding van mijn bank ondanks dat was me geld tog overgemaakt en had ik geen code ik heb contact opgenomen en ze hebben het snel geregeld DEZE SITE IS EGT EEN AANRADER

Claudia 17-7-2013 18:43:49

Net weer 2100 ms point gekocht werkt weer super. Net als de vorige keren. Bedankt!!!

Pascal 17-7-2013 08:41:39

Net voor het eerst een gold code besteld en ging idd supersnel. Code meteen in beeld na betaling.

Motez 15-7-2013 19:44:54

Dat ging zo snel, ik sta verstelt. 4 maanden live, en 1200 MS point in minder dan 10 min. geniaal hoe snel dat gaat.

Joop 15-7-2013 19:44:32

Cool, binnen 20seconden mijn key!

THENU ( tevens mijn naam op XBOX LIVE ) 12-7-2013 13:00:03

Gelukkig is deze website er. Het scheelt een paar eurie met de mediamarkt. Zou nog leuker zijn als ze ook spellen goedkoper zouden verkopen. hint hint hint.

Aart 8-7-2013 20:14:56

voor de eerste keer 12 maanden xbox live gekocht, werkt fantastisch! Bedankt!

Glenn 7-7-2013 18:36:49

Hier al 2x 12 maanden xbox live gekocht, werkt echt super! Gelukkig heb ik t hier gekocht in de winkel kost het 50 euro bij mij in de buurt!

Katy 6-7-2013 22:45:05

Super service! Bestel hier al 2 jaar mijn codes, zeer regelmatig points en 1x per jaar live. Nog nooit problemen en de codes altijd meteen na betaling te gebruiken! Top dus!

Klaas Vaak 4-7-2013 18:34:19

Net weer een gekocht 800 points, na betaling gelijk de code te zien in het scherm. Perfetc en volgens mij de goedkoopste site

Ilker 4-7-2013 16:18:39

Snel, simpel, betrouwbaar en overzichtelijk. Perfect dus.

Lissard88 4-7-2013 08:11:58

Weer 4200 MS points gekocht. Ff via de laptop inloggen op me Xbox live profiel, code overtypen en klaar!

Turk 3-7-2013 12:20:35

Echt zonde dat ik deze site nu pas zie, 4 jaar lang te veel geld verspilt in de winkels....

Lennart 3-7-2013 10:53:12

ik dacht dat dit een nep iets was als je dan betaald had dat er niks zou komen  maar toch niet!!! serieus beste site ooit!! echt geweldig hier! <3

Cindy 2-7-2013 12:01:20

zoals altijd: snel, betrouwbaar, makkelijk en goedkoop!

Lissard88 1-7-2013 19:42:21

Net een paar MS points te weinig om een super leuke game te kopen. Snel de laptop aan MS points kopen, code invoeren en spel kopen. Super! :-)

Theo 1-7-2013 15:09:20

eerste keer hier.

Matija V. 29-6-2013 10:23:50

Heel soepel!

sandra 28-6-2013 13:08:45

Supersnel geregeld en goedkoper. Zoon weer helemaal blij

Jan 27-6-2013 20:44:47

Dikke prima

Lissard88 27-6-2013 09:39:18

Duidelijke website, betaalbaar, snel en makkelijk! Ik koop mijn MS points altijd via deze website.

Dennis 26-6-2013 19:38:23

met 2 tellen gelijk na betaling code zichtbaar .. tevens ook in de mail te bevestiging

joop 26-6-2013 18:52:17

awesome.

Gideon 26-6-2013 16:30:12

tweede keer via deze site besteld. werkt prima en snel. plus het is nog eens veel voordeliger. ik ga weer even gamen ciaooo

Bart 25-6-2013 14:21:05

Had een klein probleempje met het krijgen van de code. Maar na even contact te hebben gezocht had ik binnen 5 minuten antwoord en was het verholpen. Top service!

Julie 24-6-2013 23:46:35

Fijn dat dit zo in zijn werk kan gaan!

MisterMcGee 24-6-2013 19:47:20

Super!

nr13 24-6-2013 15:30:53

top service, direct gamen en goedkoop!

bjorn 23-6-2013 17:43:39

betrouwbaar, snel, goedkoop, simpel! Goede site!

Crazy_C 22-6-2013 22:55:41

Dit is echt geweldig; lekker goedkoop, goede service en ook nog eens snel! Wat wil je nog meer? Echt tof dat jullie deze site hebben, thanks guys!

rodney 22-6-2013 15:02:01

net wat microsoft points bestelt en is goed gegaan en ook nog eens goedkoop m ijn respect jongens!!!

warfare 20-6-2013 22:21:25

net weer een kaart gekocht, super service

DeeVinity Playfair 20-6-2013 19:09:21

Deze mannen zijn cool, heb je een probleem, helpen ze je. Me codes kon in invoeren (had me account op us nu weer op eu) dus alles zit snor. Ook goedkoop zijn ze, laten we eerlijk zijn. xbox360livekaarten.nl jullie zijn toppers! En dan heb ik het niet over gorden en zn bende 😝

Jax 20-6-2013 16:46:41

Goedkoop, betrouwbaar, makkelijk en snel. top service!!!!

fifaaaa 19-6-2013 21:06:27

het is een geweldige site!

Realaxvdh 19-6-2013 15:14:41

Aan de recensies te lezen moet dit betrouwbaar zijn ik ga zometeen 2000 M points kopen, Hier is het zelfs goedkoper dan op livecodes.nl

frank 19-6-2013 13:42:22

top. nooit problemen gehad. altijd binnen minuut weer gamen!

gino 18-6-2013 20:55:00

net weer x box live gekocht  weer toppie .........groet gino

Kris 18-6-2013 19:40:05

Betaald en gelijk code op de pagina binnen!!

Jack 020 18-6-2013 19:12:16

Net nog eens gedaan voor m'n gappie.... 10 seconden... klaar!  Hell Yeah !   13 maanden Live voor 40 Euro...  We'll be back!  *****

Nick 18-6-2013 17:49:14

Xbox Live Gold voor 12 maanden besteld en binnen 1 minuut weer verlengd. Goede service! Keep up the good work!

Jack 020 18-6-2013 14:27:36

Het is voor mij nu al de derde of vierde keer hier, nog steeds ZEER TEVREDEN !  *****

Maus 18-6-2013 10:15:43

TOP

jonathan 17-6-2013 17:36:33

goed geholpen! top service

Derek 16-6-2013 11:40:45

Fijne site , ga hier vaker kopen.

DT Biker T 15-6-2013 22:24:34

Voor mijn dochter en mij 2 codes voor xbox live gold aangeschaft. Dat ging razend snel. De gegevens invullen, betaald met Ideal via de Rabobank, op Xbox live de code ingevuld en spelen maar... Echt TOP

Boemm 15-6-2013 16:23:24

Ik heb net 12+1maand halo gekocht en het werkt perfect netjes de code gekregen en het werkt. Was wel even bang dat ik niks zou krijgen maar heb de code gewoon netjes gekregen. Thnxx topsite

Jordy 14-6-2013 21:55:53

12 + 1 maand xbox live gold gekocht. Was best ban dat het niet zo werken. Toen ik de code invoerde stond er 'invalid code' maar toen ik de code opnieuw invoerde deed ie het wel (ik had dus een foutje gemaakt). Na betaling stond de code meteen op je scherm. Allemaal prima dus!

Hakan 13-6-2013 22:17:20

Net 2000 punten gehaald en gelijk battlefield 3 premium ervan gehaald, site werkt perfect al eerder punten gehaald en 2x 3 maanden gold!

Jan 13-6-2013 21:38:48

Wouw wat een top site!

kees 13-6-2013 14:36:15

Het is echt toppie net 13 maanden gekocht ben er erg blij mee. En ook goedkoper!

Pieter 12-6-2013 16:42:45

Net een gold kaart gekocht ook via ING bank (zoals bij onderstaande recensie), is direct gelukt, heb code ingevoerd. Alles werkt, ging snel en is toch een stuk goedkoper dan in de winkel.

ruud 9-6-2013 14:04:50

I deal werkt niet na 4x proberen geef ik het op.

Mark 9-6-2013 13:28:10

Prima site om je xbox live card te bestellen. Direct na betaling komt je code op het scherm en in je mail.

Peppienator 8-6-2013 14:40:34

Top site, Gister was het niet gelukt om de code te krijgen, maar heb vandaag snel reactie gekregen met daarbij de code. Zeker een aanrader om hier je codes te kopen.

Frank 5-6-2013 17:20:31

Te gek, twee tellen na betalen een werkende code op je mobiel! Deze site zal ik zeker onthoude!

Mike Peeters 5-6-2013 14:31:52

Super handig. Net State Of Decay gekocht op xbox arcade voor 1600 Points. http://inthegame.nl/videos/state-of-decay-morgen-uit-op-xbla-pc-binnenkort/

Frank 4-6-2013 21:33:20

Te gek, twee tellen na betalen een werkende code op je mobiel! Deze site zal ik zeker onthoude!

Rick 4-6-2013 20:14:53

Werkt goed!

Maddash 4-6-2013 12:40:04

Xbox 12 +1 Halo gekocht, en hij werkt. Wel met een Oosterse taal :D maar hij werkt dus, tot de volgende keer!

gino 3-6-2013 20:50:31

geweldig! derde keer dat ik iets koop  en het werkt elke keer, TOP!

marco 2-6-2013 15:12:15

echt handig geen gezeik met j email gewoon batalen en gelijk kunnen invoeren op je xbox

shazada 2-6-2013 13:46:20

Top!. net 4200 points gekocht en werkt gelijk.

geert 1-6-2013 19:38:10

tweede maal ms points gekocht met mister cash, code meteen op het scherm, alles weer dik in orde :)

daan 1-6-2013 18:28:07

is 12+1 maand xboxlive en call of duty black ops 2 te vertrouwen?

Ivo 1-6-2013 13:44:34

5 minuten geleden besteld, code gekregen, ingevoerd, GEWELDIG , 12 maanden live, SUPER, bedankt!!!

max 31-5-2013 19:41:56

ik heb nu al een paar keer gehaald hier. werkt echt top en lekker goedkoop! nu alleen wel problemen met 2100 en 2000 points?

Michael 31-5-2013 03:48:01

Goede service binnen een uurtje weer bericht gehad en alles in orde gekomen! Top!

Johnny 30-5-2013 20:40:34

Super! Had voor de eerste keer een maand gekocht om het te proberen, maar het werkt uitstekend. 10 seconde na de betalen kreeg ik de code al op het scherm te zien. Bedankt!

Thijs 30-5-2013 13:04:05

Gister 4200 punten gekocht was iets fout gegaan bij de betaling kreeg zelfs nog om 01:00 een email dat het opgelost werd en heb s'morgen een mail gekregen met code dus bedankt!

ingo 29-5-2013 22:36:06

net weer eens 12 maanden gold gekocht. krijg meteen afbeelding met code te zien en netjes naar 5 seconde ook de mail met de afbeelding code ingevult op de pc en werkt perfect weer eens 25 euro bespaard :D

Rob 28-5-2013 16:10:10

zo goedkoop hier beste site ik gebruik alleen maar deze site !

Fariko 2Fast 27-5-2013 19:49:01

ga nu ff 2100 mspoint halen voor cammos wilde ze eerst nii toch wel

Sven H 27-5-2013 18:00:05

juist code gevalideerd op xbox store werkt perfect echt pakt een minuutje van je tijd in beslag VRIENDELIJK BEDANKT

Fariko  2Fast 27-5-2013 17:28:07

Had 12maanden live voor me 2 de Afrika account gelijk binnen super

francois 27-5-2013 09:46:25

eerste keer hier heb 800 punten voor tientje bestelt kreeg gelijk mijn code A+ voor snelheid en gemak.

Jens 26-5-2013 14:00:23

3+1 maand gekocht. Snel en betrouwbaar

Jesse 26-5-2013 13:20:17

Net 800 msp gekocht gelijk geactiveerd, werkt prima en is dus mooi betrouwbaar ook op zondagen :)

Kelsey 26-5-2013 10:49:22

12+1 Halo gekocht ,top in 10 sec alle code's ontvangen en ze werken :)

Joey 25-5-2013 16:48:23

Werkt uitstekend en koop hier al jaren mijn xbox live en microsoft points!

Joey 25-5-2013 16:48:23

Werkt uitstekend en koop hier al jaren mijn xbox live en microsoft points!

gilian 25-5-2013 00:46:56

Dacht eerst dit kan vast niet.. maar toch geprobeerd.. en ja hoor ik heb me 3 maand gold! geweldig! super dit!!

gilian 25-5-2013 00:46:56

Heb gister 12+1 maanden live gekocht, was een mooie aanbieding!

zeugnap 24-5-2013 21:32:23

werkt wel goed

Hulp nodig

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Adresgegevens

Qdistribu B.V.

Flight Forum 40,
5657DB Eindhoven,
The Netherlands

BTW Nummer: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

Voor overige zaken kunt u ons bereiken op:
+31858885028
Support: 7 dagen in de week 24 uur per dag.

 

support@supportprofessionals.net