Left 4 Dead Bundle PC

Actuele status: Nog 5 op voorraad|Direct leverbaar
€ 25.49

8/19/2016 9:19:26 PM  |  marcel

erg snel code per e mail gekregen. ben erg tevreden top

12/23/2015 12:37:22 PM  |  Willem

Goedkoop en snel. Code digitaal ingevoerd en klaar is kees!

12/23/2015 1:19:45 AM  |  Mike

Top site

Dit product wordt direct geleverd. Na betaling verschijnt de aangekochte tegoedbon code of abbonement op je scherm en wordt verstuurd per e-mail.

Stap 1Kies een betaalmethode

Stap 2Wat is jouw e-mailadres?

Stap 3Kies aantal kaarten

Afronden?Rond je bestelling af

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: WORLDWIDE

Stap in een wereld die overgenomen is door zombies. Je moet hier vechten om te overleven van dag tot dag. Je kunt kiezen om dit alleen te doen of met een groep vrienden. Op je reis zul je je op verschillende terreinen begeven, van verlaten daken tot pikzwarte bossen. Je zult moeten zien te overleven om er levend uit te komen.

Left 4 Dead is een co-op actie horror game, ontwikkeld door Valve, degene die je ook Counter-Strike en Half-Life hebben gebracht. Tot wel 4 spelers kunnen een team vormen om het op te nemen tegen de hordes zombies en gemuteerde monsters in een poging om te overleven in deze vijandige omgeving.

Left 4 Dead Bundel PC Laat Je De Gehele Franchise Beleven

Met de Left 4 Dead PC Bundel krijg je niet alleen de eerste Left 4 Dead game Bundel, maar ook het vervolg. De eerste game is een bekroonde co-op titel, en de tweede neemt alles naar een geheel nieuw niveau.

Nieuwe Wapens om Zombies te Doden

Left 4 Dead 2 biedt 20 nieuwe wapens. Dit zijn onder andere 10 melee wapens zoals een bijl, kettingzaag, koekenpan en honkbalknuppel. Met deze wapens kun je van lekker dichtbij met de zombies vechten.

De game biedt allemaal verschillende soorten wapens die matchen bij je speelstijl. Als je graag van dichtbij vecht zijn de melee wapens perfect voor jou, maar er zijn ook genoeg langeafstandswapens.

Nieuwe Game Modes

Left 4 Dead 2 bevat nieuwe overlevenden, een nieuw verhaal en verschillende game modes waar je uit kunt kiezen. Er zijn vijf uitgebreide campagnes die je zowel alleen als met je vrienden kunt spelen. Ook is er een nieuwe multiplayer mode die het zeker waard is om even naar te kijken. De stats, klassementen en het beloningsysteem moedigen co-op play aan.

Als je houdt van een leuke survival game en het graag op wilt nemen met zombies dan is Left 4 Dead Bundle no-brainer.

Systeem Vereisten

Minimale LEFT 4 DEAD BUNDLE systeem vereisten voor de PC.

CPU: Pentium 4 3.0GHz.

CPU SPEED: Pentium 4 3.0GHz.

RAM: 1 GB.

OS: Windows 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP.

VIDEO CARD: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 or better.

TOTAL VIDEO RAM: 128 MB.

3D: Yes.