ESET NOD32 Anti Virus 6 maanden

Actuele status: Nog 0 op voorraad|Direct leverbaar
€ 12,95

19-8-2016 21:19:26  |  marcel

erg snel code per e mail gekregen. ben erg tevreden top

23-12-2015 12:37:22  |  Willem

Goedkoop en snel. Code digitaal ingevoerd en klaar is kees!

23-12-2015 01:19:45  |  Mike

Top site

Dit product wordt direct geleverd. Na betaling verschijnt de aangekochte tegoedbon code of abbonement op je scherm en wordt verstuurd per e-mail.

Stap 1Kies een betaalmethode

Stap 2Wat is jouw e-mailadres?

Stap 3Kies aantal kaarten

Afronden?Rond je bestelling af

Met de industry-leading antivirussoftware – ESET NOD32 Antivurs kun je met zelfverzekerdheid  van het internet genieten!

  • Antivirus & Antispyware, Anti-Phising
  • Verbeterde Exploit Blocker
  • Vergevorderde Memory Scanner
  • Cloud-Powered Scanner
  • Portable Device Control, Host-gebaseerde preventie van indringing systeem (HIPS)

Het Host-Based intrusion prevention system zorgt ervoor dat je je systeem helemaal naar eigen wil kunt aanpassen. Ook heeft het een uitgebreide scan oplossing, en als allerbelangrijkste: ESET NOD32 Antivirus zal je PC NIET vertragen. Het is simpel om te gebruiken en te installeren. Wat wil je nog meer?

ANTIVIRUS EN ANTISPYWARE: antivirus en antispyware zorgen voor proactieve bescherming tegen alle online en offline bedreigingen. Ook voorkomt het dat malware verspreid kan worden.

SURF HET WEB MET ZELFVERZERDHEID je identiteit is hét belangrijkste en persoonlijkste. De Anti-Phising beveiliging feature zorgt ervoor dat neppe websites je persoonlijke gegevens nooit meer in handen kunnen krijgen, zoals je gebruikersnaam, wachtwoord of bankgegevens.

VERBETERDE EXPLOIT BLOCKER de verbeterde exploit blocker blokkeert alle aanvallen die ontworpen zijn om antivirus detectie te vermijden. Het zorgt voor de verwijdering van lockscreens en ransomware én beschermt je tegen aanvallen op webbrowsers, PDF readers, enz .., inclusief Java-based software.

UNIEKE APPARAATBESTURING feature Device Control voorkomt dat niet-goedgekeurde kopieën gemaakt  worden van je privé-gegevens op externe apparaten. Je kunt hiermee opslag media – CD’s, DVD’s, USB Sticks, etc – en apparten die verbinden maken via Bluetooth, FireWire en serial/parallele ports blokkeren.

UITGEBREIDE SCAN OPLOSSING de scan functie die aangedreven is door de cloud versnelt het scannen bij documenten die op de ‘witte lijst’ staan. Deze lijst is gebaseerd op de reputatie van de database. Ook zorgt d Memory Scanner voor een verbeterde detectie van hardnekkige malware die gebruik maakt van meerdere lagen encryptie om zich zo goed mogelijk te verbergen.

HOST-BASED INTRUSION PREVENTION SYSTEEM (HIPS) door het host-based preventie van indringing systeem kun je regels opgeven aan je systeemregister, actieve processen en programma’s zodat je je beveilig zelf kunt afstellen.

Bestel nu

Koop het product heel gemakkelijk door simpelweg deze twee stappen te volgen;

  1. Vul je gegevens in naast de productafbeelding
  2. Voltooi de betaling op de door jou gekozen manier

Zo simpel is het! Het product ontvang je direct in de vorm van een code op je scherm. Ook wordt hij binnen enkele seconden naar je mailadres gestuurd, zodat je altijd een kopie bij de hand hebt.