Deus Ex: Mankind Divided Xbox One

Actuele status: Nog 15 op voorraad|Direct leverbaar
€ 12.25

8/19/2016 9:19:26 PM  |  marcel

erg snel code per e mail gekregen. ben erg tevreden top

12/23/2015 12:37:22 PM  |  Willem

Goedkoop en snel. Code digitaal ingevoerd en klaar is kees!

12/23/2015 1:19:45 AM  |  Mike

Top site

Dit product wordt direct geleverd. Na betaling verschijnt de aangekochte tegoedbon code of abbonement op je scherm en wordt verstuurd per e-mail.

Stap 1Kies een betaalmethode

Stap 2Wat is jouw e-mailadres?

Stap 3Kies aantal kaarten

Afronden?Rond je bestelling af

Taal: English

Platform: Xbox Live

Regio: WORLDWIDE

Reis naar de niet zo verre toekomst in Deus Ex : Mankind Divided voor een cyberpunk role-playing game (RPG) bomvol actie.

Duik in het Intrigerende Verhaal van Deus Ex: Mankind Divided

Het is 2029 en de wereld is verdeeld in mechanisch aangepaste mensen (bekend als Augs) en niet-aangepaste mensen. Adam Jensen, de hoofdrolspeler van de prequel; Deus Ex: Human Revolution, keert terug met spiksplinternieuwe aanpassingen en expertise in geheime operaties. Na de rampzalige gebeurtenissen van Deus Ex: Human Revolution, heeft het felle verzet van de bevolking tegen mechanische verbeteringen helaas geleid tot isolatie en uitzetting van de Augs uit de samenleving.

Hoeveel controle heb je over de Gameplay?

Spelers gaan mee met Adam Jensen op zijn reis om een Aug terroristencomplot aan het licht te brengen terwijl hij tegelijkertijd door schokkende plots moet navigeren die door raadselachtige facties zijn opgezet die de waarheid proberen te verdraaien. Spelers zullen de mogelijkheid hebben om zowel de open-wereld locaties te ervaren als de gescripte omgevingen in deze diepgaande dystopische RPG. De first-person shooter mechanica en freeform stealth mechanica zorgen er samen voor dat je controle hebt over hoe de gameplay verder zal ontrafelen, waarbij verschillende benaderingen tot verschillende resultaten leiden.

Verken een Reeks Unieke Game Mechanics

Spelers kunnen als Adam Jensen kiezen om mee te doen aan heftige gevechten (zowel fysieke als spraakzame) of om te reizen zonder gedetecteerd te worden door de vijand. Deus Ex: Mankind Divided bevat ook een fascinerend hacking element dat spelers de mogelijkheid geeft om apparaten van ver af te hacken, waardoor minigames geactiveerd worden. Het verdienen van experience points zorgt op zijn beurt voor Praxis Points die gebruikt kunnen worden door spelers om de aanpassingen van Adam te verbeteren, waarbij de keuze van de aanpassing ook impact heeft op de gameplay.

Slecht één vraag blijft over – zul je in het midden van een gevaarlijke proxyoorlog terechtkomen of zul je de manipulaties en het bedrog doorzien om achter de waarheid rond de Augs te komen? Speel het vierde deel in de Deux Ex series, Deux Ex: Mankind Divid en kom erachter!

Xbox Live Gold

Koop een Xbox Live Gold Lidmaatschap van ons en speel DEUS EX: MANKIND DIVIDED voor Xbox One/PC online met vrienden en mede DEUS EX: MANKIND DIVIDED voor Xbox One/PC gamers van over de hele wereld. Doe mee aan wedstrijden, maak nieuwe vrienden, krijg speciale aanbiedingen exclusief voor Xbox Live Gold leden en veel, veel meer!