Cuphead Xbox One/PC

Actuele status: Nog 27 op voorraad|Direct leverbaar
€ 19,95

19-8-2016 21:19:26  |  marcel

erg snel code per e mail gekregen. ben erg tevreden top

23-12-2015 12:37:22  |  Willem

Goedkoop en snel. Code digitaal ingevoerd en klaar is kees!

23-12-2015 01:19:45  |  Mike

Top site

Dit product wordt direct geleverd. Na betaling verschijnt de aangekochte tegoedbon code of abbonement op je scherm en wordt verstuurd per e-mail.

Stap 1Kies een betaalmethode

Stap 2Wat is jouw e-mailadres?

Stap 3Kies aantal kaarten

Afronden?Rond je bestelling af

Taal: English

Platform: Xbox Live

Regio: WORLDWIDE

Je hebt misschien wel je ziel gegeven aan de Duivel, maar heb je de skills en vastberadenheid om hem terug te winnen? Cuphad is geïnspireerd door tekenfilms uit de jaren 30 en is een klassieke ‘run and gun’ video game met bekroonde designs en muziek. Om hun schuld bij de Duivel af te lossen moeten de broers Cuphead en Mugman de zielscontracten van de Duivels schuldenaren verzamelen om hun eigen zielen te redden.

Wat Maakt Cuphead een Bekroonde Game?

De prachtige animaties van de game zijn werkelijk een kunstwerk. Door frames die elk zorgvuldig met de hand zijn getekend en achtergronden die ingekleurd zijn met waterwerf is de gameplay niet alleen een actie-avontuur, maar een ware artistieke ervaring. Maar er is nog veel meer dat Cuphead geweldig maakt dan slechts zijn visuals! Originele jazz opnames leveren de achtergrond muziek voor legendarische baasgevechten en platforms vol actie terwijl Cuphead door de Inkwel Isles reist en te maken krijgen met schijnbaar onverslaanbare vijanden.

Spannende Gameplay Features

Terwijl spelers zich moeten zien te navigeren door de game als de titulaire held Cuphead, biedt de game een lokale two-player coöperatieve mode waardoor een tweede speler de rol van Mugman aan kan nemen. De tijd die nodig is om een baas te overwinnen en te wisselen tussen aanvallen en verdedigen tijdens gevechten, hebben allemaal invloed op het cijfer dat je als speler krijgt na het voltooien van een level. Wapens en speciale krachten kunnen gekocht worden met coins die je verzamelt tijdens de game.

Heruitgevonden Baasgevechten

Epische baasgevechten zijn het middelpunt van de game, waarbij elke baas zijn eigen unieke eigenschappen heeft. Elk gevecht is spannend maar tegelijkertijd ook verontrustend! Cuphead is wat betreft zijn moeilijkheid zeker een grote uitdaging, maar door verschillende typen wapens en krachtige moves onder de knie te krijgen kun je toch je laatste baasgevecht bereiken.

Mis deze bijzondere en originele game ervaring niet!

Xbox Live Gold

Koop een Xbox Live Gold Lidmaatschap van ons en speel CUPHEAD voor Xbox One/PC online met vrienden en mede CUPHEAD voor Xbox One/PC gamers van over de hele wereld. Doe mee aan wedstrijden, maak nieuwe vrienden, krijg speciale aanbiedingen exclusief voor Xbox Live Gold leden en veel, veel meer!