Wat is een Bitcoin Voucher?

Een Bitcoin Voucher, ook wel bekend als een Crypto Voucher (Crypte – afgekort voor Cryptocurrency) is een zorgeloze en makkelijk manier om direct Bitcoin (BTC) te ontvangen zonder hoge transactiekosten. Onze Bitcoin Vouchers zijn beschikbaar in verschillende waarden. Elke voucher boekt de exacte hoeveelheid cryptocurrency over naar een Bitcoin Wallet van jou keuze. (Scrol naar beneden voor meer Bitcoin Wallets)

Let op – Bitcoins Vouchers moeten een jaar na aankoop ingewisseld worden.

Zeg maar vaarwel tegen lange wachtperiodes; Crypto Vouchers garandeert je directe Bitcoins waarbij je er voor kunt kiezen om ze meteen te verzilveren, of pas een jaar na aankoop. Hierbij krijg je de vrijheid om ze wanneer je dan ook vindt dat de koers van Bitcoin goed is,  in te leveren.

Hoe verzilver ik mijn Bitcoin Voucher?

Zodra je de Bitcoin of Crypto Voucher aangeschaft hebt kun je cryptovoucher.io bezoeken om hem te verzilveren. Volg deze 3 simpele stappen om je Bitcoin Voucher in te leveren.

 Stap 1 – Voer de Code in

Zodra je een Bitcoin Voucher van cdkeykopen.com gekocht hebt zul je een inwisselbare code ontvangen in het door jou opgegeven emailadres die je in deze stap moet invoeren.

Stap 2 – Selecteer een Bitcoin Wallet

Er zijn veel Bitcoin en Cryptocurrency wallets, waarbij onze favoriete de ELECTRUM Bitcoin Wallet is; dit door zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn uitstekende  veiligheidsmaatregelen. Bij deze tweede stap moet je je Bitcoin Wallet kiezen waar je je Voucher voor Bitcoins wilt inwisselen!

Stap 3 – Bevestig

Zodra je een Bitcoin Wallet geselecteerd hebt kun je verder met stap 3, waarbij je alleen maar de informatie die je in hebt gevoerd bij de vorige stappen hoeft te bevestigen. Nu ben je de trotse eigenaar van BITCOINS!

Verzilver vandaag je Bitcoin Voucher op cryptovoucher.io!

Wat is een Bitcoin Wallet?

Sla op, Verstuur en Ontvang je Bitcoins en Bitcoin Cash veilig met een Bitcoin Wallet. Met een Bitcoin Wallet kun je genieten van de veiligheid, privacy en vrijheid van het hebben van je eigen rijkdom en je bent  niet meer afhankelijk van derde partijen.

Ook wel bekend als een Digital Wallet, een Bitcoin Wallet is een zeer belangrijk aspect in het proces van het ontvangen van Bitcoins. Net zoals dat Bitcoin een virtuele vorm van geld is, is een Bitcoin Wallet een virtuele portemonnee waar in plaats van letterlijk Bitcoins, belangrijke en beveiligde informatie is opgeslagen zoals privécodes  waarmee je Bitcoins kunt ontvangen en transacties kunt uitvoeren. De vier hoofdtype wallets zijn desktop, mobiel, web en hardware.

Om te beginnen is ELECTRUM Bitcoin Wallet een gebruiksvriendelijke en volledig veilige Bitcoin Wallet. Electrum beveiligt Bitcoin betalingen sinds 2011 en is één van de meest populaire Bitcoin Wallets die er bestaat.

Creëer zelf een Bitcoin Wallet!

Wat is een Bitcoin Exchange?

Een Bitcoin Exchange is een virtuele marktplaats waar Bitcoin handelaren zoals jijzelf Bitcoins en andere cryptocurrencies kunnen verkopen en kopen. Een Bitcoin Exchange is een virtueel platform dat zich opstelt als tussenpersoon tussen verkopers en kopers van cryptocurrencies.

Bitcoin currency exchange platforms matchen kopers en verkoper en zijn vergelijkbaar met een traditionele aandelenbeurs waar handelaren ervoor kunnen kiezen om Bitcoins te verkopen of te kopen door een limietorder of een marktorder in te voeren. Wanneer je een marktorder invoert autoriseert de Bitcoin handelaar de Bitcoin Exchange om je Bitcoins en andere cryptocurrencies te verhandelen voor de beste beschikbare prijs op de online marktplek. Daarentegen autoriseert een limitorder de Bitcoin Exchange om de cryptocurrencies van de handelaar voor een exacte prijs boven het huidige bod of onder de huidige vraag te verhandelen, afhankelijk van of de handelaar verkoopt of aanschaft.

Word vandaag al een Bitcoin handelaar! Hier zijn de beste Bitcoin Exchanges die er zijn

Kucoin

Kucoin’s doel is om zijn gebruikers omwissel diensten en transacties van activa in een digitale omgeving te bieden die zowel makkelijk als veilig is . Het integreert wereldwijd premium vermogen door zijn state-of-the-art (nieuwe, die hun tijd ver vooruit zijn) transactie platform.

Handel nu op Kucoin!

CEX

CES is een Bitcoin Exchange die je kunt vertrouwen. Het biedt een  cross-platform handelen aan via WebSocket, REST API, website en mobiele app. CEX.IO geeft handelaren toegang tot hoge liquiditeit orderportefeuille voor de beste currencyparen die op de markt beschikbaar zijn, wat het mogelijk maakt om direct Bitcoins te kopen en verkopen via een versimpelde bundle interface.

Handel vandaag al op CEX!

Binance

Binance is de snelst groeiende cryptocurreny exchange op de markt. Zijn populariteit komt door meerdere factoren, zoals dat het beschikbaar is in meerdere talen, gebruiksvriendelijk is, een fijne interface heeft en het feit dat het op een hoog tempo bestellingen kan verwerken!

Handel nu op BINANCE!

HitBTC

HitBTC wordt gezien als een geavanceerde crypto currency exchange dat je laat handelen met Bitcoins, Litecoins, Ethereums, Monero, USDT, Dogecoins en meer. HitBTC is een internationale crypto currency handelsplatform dat gebouwd is om het handelen in ICO’s, tokens en digitaal vermogen te vereenvoudigen.

Handel nu op HitBTC!