7 Days to Die PC

Actuele status: Nog 80 op voorraad|Direct leverbaar
€ 16,95

19-8-2016 21:19:26  |  marcel

erg snel code per e mail gekregen. ben erg tevreden top

23-12-2015 12:37:22  |  Willem

Goedkoop en snel. Code digitaal ingevoerd en klaar is kees!

23-12-2015 01:19:45  |  Mike

Top site

Dit product wordt direct geleverd. Na betaling verschijnt de aangekochte tegoedbon code of abbonement op je scherm en wordt verstuurd per e-mail.

Stap 1Kies een betaalmethode

Stap 2Wat is jouw e-mailadres?

Stap 3Kies aantal kaarten

Afronden?Rond je bestelling af

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: WORLDWIDE

Heb je je ooit afgevraagd wat nodig is om te overleven in een post-apocalyptische wereld met slechts je verstand en vastberadenheid ter beschikking? Welkom in Navazgane, Arizone – één van de laatste plekken op aarde die nog overeind staat na de nucleaire oorlog.

Wat is er zo Uniek aan 7 Days to Die?

7 Days to Die herontdekt het survival horror genre door de spanning van weapon-based combat games te combineren met de creativiteit van crafting en world-building. Spelers worden ondergedompeld in een nog nooit eerder bestaande combinatie van role-playing, Tower Defense, survival horror en first-person shooter.

Features die de Game tot een echte Must Maken

Spelers moeten op zoek gaan naar voorraden en onderweg handige skills leren als ze willen zien te overleven tegen de vleesetende zombies die vanuit elke hoek opduiken. Via een uniek Day/Night Cycle mechanisme heeft 7 Days to Die controle over de snelheid en agressie van de zombies – overdag zijn de zombies langzaam en makkelijk om te overwinnen, terwijl ze ’s nachts transformeren in dodelijke wilde beesten die veel moeilijker zijn om te verslaan. Het post-apocalyptische landschap waarin dit allemaal gebeurt bevat ook allemaal verstopte items die je zullen helpen bij het maken van tools, wapens en forten.

Is er een Verborgen Verassing achter de Game Titel?

Tussen al de world-building en zombie-aanvallen is de titel – 7 Days to Die – een constante herinnering aan de hoofdgebeurtenis. Elke zevende dag van de in-game time, zal een horde aan zombies verschijnen op de huidige locatie van de speler voor een brute en meedogenloze aanval, die alleen overleefd kan worden met de juiste voorbereiding.

Kom en ervaar een prachtige en opwindende omgeving waar de mensheid voortdurend aangevallen wordt door de gevolgen van zijn eigen oorlog. Zullen de ondoden erin slagen om de barsten in je fort en de scheurtjes in je harnas te vinden. Of zullen je survival instincts en creativiteit zegevieren? Kom erachter in 7 Days to Die!

Systeem Vereisten

Minimale 7 DAYS TO DIE systeem vereisten voor de PC.

OS: WindowsXP (Service Pack 3)

Processor: 2.4 Ghz Dual Core CPU

Memory: 6 GB RAM

Graphics: 1 GB Dedicated Memory

DirectX:  10

Storage:  4 GB